UGT Ajuntament de Lleida
燘loc de la Secci贸 Sindical de la UGT eina de comunicaci贸 i informaci贸 amb els companys i les companyes d'aquest Ajuntament. Xarxa sindical

29 Jun, 2007

N'HI HA QUE MENGEN A PART

Des de la Secci贸 Sindical de la UGT de l鈥橝juntament de Lleida, felicitem als integrants del nou cartip脿s municipal, per la rapidesa en calcular la p猫rdua de poder adquisitiu dels darrers anys, que casualment no coincideix amb la dels/les treballadors/es.

De tota manera ens agradaria que aquesta celeritat es fes extensiva a tot el personal de la casa, recordeu que per aconseguir que es reconegu茅s a l鈥檃cord- conveni la p猫rdua de poder adquisitiu es va necessitar un any i mig de negociaci贸 (no pas per culpa nostra).

Suposem que l'aplicaci贸 no podr脿 fer-se tant r脿pidament, per una simple regla de tres: si per calcular i aplicar l'1 de la massa salarial al complement espec铆fic es necessiten 7 mesos, per aplicar el 7% ..... quan es necessitar脿?

(Segueix)
3514 lectures

26 Jun, 2007

TOTA LA INFORMACI脫 SOBRE "L'ESTATUT B脌SIC DE LA FUNCI脫 P脷BLICA"

ESTATUT B脌SIC DE L'EMPLEAT P脷BLIC

Actualitzat 23.07.2007

Documentaci贸 de l'Estatut , enlla莽os, esquemes i modificacions legals dels texts afectats per l'entrada en vigor de EBEP el dia 14 de maig de 2007.

Enlla莽os d'inter茅s:

Documents:

(Segueix)
3287 lectures

21 Jun, 2007

Que 茅s el s铆ndrome de la Lipoatr貌fia Semicircular (LS) relacionat amb els edificis? DOSSIER ACTUALITZAT

DOSSIER

Aquest Dossier l'actualitzarem de forma peri貌dica per a qu猫 pugueu dispossar de la m脿xima informaci贸 possible de la Lipoatr貌fia Semicircular (LS) amb reculls de premsa, documents i enlla莽os (actualitzat 04.06.07)

Aquesta malaltia no 茅s greu i 茅s f脿cilment reversible simplement suprimint les seves causes, i es manifesta mitjan莽ant la p猫rdua de teixit adip贸s de les cuixes. Malgrat ser indolora, no 茅s alguna cosa gens agradable. Aquesta malaltia provoca la atrofia de teixit fi gras subcutani adip贸s, principalment en la part davantera de les cuixes i ve provocada pel contacte, entre altres elements, amb determinats camps electromagn猫tics i per la manca d'humitat. Es tracta d'una malaltia molt rara de la qual nom茅s es t茅 una refer猫ncia llunyana: un cas semblat en unes oficines belgues fa m茅s d'una d猫cada i a Catalunya en la seu central de l'edifici de la Caixa de l'Av. Diagonal (La Caixa ha confirmat que 104 dels seus treballadors la pateixen), la nova seu central de Gas Natural (on uns 150 dels seus m茅s de 1.000 treballadors s'han vist afectats per aquesta patologia) 6.05.2007

Edifiic Pal.las de l'Ajuntament de Lleida

Foto:Herm铆nia Sirvent

* En aquest edifici ja s'han detectat 5 casos

El nom d'aquesta malaltia 茅s lipoatr貌fia semicircular (LS) arxiu PDF i la seva causa 茅s la s铆ndrome de l'edifici malalt. s铆ndrome del edificio enfermo

(Segueix)
3848 lectures