Parlem clar
 Bloc de la secretària general de la UGT de Lleida Xarxa sindical

26 Ago, 2010

Així, NO. Vaga General el 29 de setembre

Aquest article va dirigit a cadascun dels treballadors i treballadores de les Comarques de Lleida. El proper 29 de setembre, jornada de convocatòria de Vaga General, hi ha d’haver una resposta contundent de la classe treballadora, per demostrar-li al Govern espanyol que en matèria laboral està fent les coses malament, molt malament.

 (Segueix)
335 lectures

20 Ago, 2010

Accessos de primera per a l'Aeroport de Lleida-Alguaire

La feina més important ja s’ha fet. L’Aeroport de Lleida-Alguaire s’ha construït i ja funciona, però ara ens queda un altre aspecte molt i molt important per a què pugui triomfar i convertir-se en un veritable mitjà que generi negoci i riquesa al territori de Lleida.

Cal que l’Aeroport estigui connectat amb unes bones comunicacions terrestres mitjançant Autovia amb la ciutat de Lleida, principal urbs de la zona, ja que una instal·lació d’aquestes característiques no pot quedar situada en un indret on l’accés sigui tan complicat i a més cal acostar els diferents serveis i oferta de productes als clients potencials de l’Aeroport a les zones poblades més properes, en aquest cas la capital del Segrià.

 (Segueix)
327 lectures